Tel: 021 2102242

BARCELONA si MADRID- MARTIE 2019

/BARCELONA si MADRID- MARTIE 2019

BARCELONA si MADRID- MARTIE 2019

979  865 

BARCELONA si MADRID –  Grup Organizat – INTRARI INCLUSE IN PRET LA  Muzeul National de Arta al Cataluniei, Muzeul PICASSO, spectacol FANTANA MAGICA in Barcelona si la Muzeul PRADO, PALATUL REGAL, Muzeul THYSSEN BORNEMISZA si Muzeul El GRECO in Madrid- 11 zile – Hoteluri 3* situate central in Barcelona si in Madrid – Mic dejun – Avion – TAXE AEROPORT INCLUSE!

Taxele de aeroport sunt incluse in toate excursiile noastre!

Categorie:

Perioade valabilitate oferta: 16.03-26.03.2019

PRET SPECIAL: 865 euro/persoana/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE
*Pret special valabil pentru primii 6 turisti inscrisi!

PRET STANDARD: 979 euro/persoana/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE
Supliment camera single : 380 euro/sejur

ZIUA 1 (16.03.2019, Sambata): Intalnire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni), terminalul Plecari, cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe  zbor low cost cu destinatia Barcelona. Sosire la Barcelona. Tur de oras  4 ore  si transfer  hotel. Formalitati cazare. Vizita pietonala in Barcelona: Piata Spaniei, arena de tauri transformata in Mall, intrare inclusa la Muzeul National de Arta al Cataluniei* (* vezi conditii), Fantana Magica – spectacol deosebit de de lumini, joc de ape si culoare 20.00 – 21.00. Cazare Hotel 3* ultra-central in Barcelona.

ZIUA 2 (17.03.2019, Duminica): Mic dejun. Vizita Barcelona,  Cartierul Gotic cu Catedrala veche La Seu, sediul guvernului, primaria, Basilica Santa Maria del Mar; vizita Catedrala Sagrada Familia (bilet intrare cca18 euro/persoana  fara urcare in turn sau cca 32 euro/persoana cu urcare in turn), bulevardul Las Ramblas, Monumentul lui Cristoforo Columb, Mall-ul Maremagnum, situat la capatul bulevardului Las Ramblas, in portul Vell. Cazare Hotel 3* ultra-central in Barcelona.

ZIUA 3 (18.03.2019, Luni): Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Montserrat – una dintre cele mai spectaculare zone montane din zona Cataloniei, unde calugarii Benedictini s-au refugiat si au construit o manastire cu o importanta religioasa semnificativa.. Cazare Hotel 3* ultra-central in Barcelona.

ZIUA 4 (19.03.2019, Marti): Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Franta la cetatea Carcassone – cetatea oras, una dintre cele mai mari comori turistice ale Frantei si totodata una dintre cele mai bine pastrata cetati din intreaga lume (min 25 participanti). Cazare Hotel 3* ultra-central in Barcelona.

ZIUA 5 (20.03.2019, Miercuri): Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Girona – cel mai mare oras din nordul regiunii Catalonia, o adevarata bijuterie in materie de muzee, galerii, biserici gotice si ziduri medievale si dupa aceasta in Figueres – vizita Muzeul Dali (bilet intrare muzeu cca 10 euro/persoana). Cazare Hotel 3* ultra-central in Barcelona.

ZIUA 6 (21.03.2019, Joi): Mic dejun. Vizite in Barcelona – Arcul de Triumf, Muzeul Ciocolatei, vizita uneia din casele lui Gaudi (bilet intrare cca 30 euro/persoana): Casa Milà (La Pedrera – cu exteriorul unduitor si aoperisul cu forme sculpturale izbitoare)) sau Casa Batlló (poreclita si Casa Oaselor). Vizita Muzeului Picasso, cu bilet de intrare  inclus* (*vezi conditii) – unde veti descoperi o adevarata parada a capodoperelor artistului spaniol; Museu Picasso functioneaza in cinci palate medievale adiacente si contine peste 4000 de opere – nu ratati seria Las Meninas, inspirata din capodopera lui Velasquez (1656); Picasso era atat de obsedat de Las Meninas, incat a pictat 58 de tablouri… Cazare Hotel 3* ultra-central in Barcelona.

ZIUA 7 (22.03.2019, Vineri): Mic dejun. Timp liber in Barcelona. Transfer hotel-aeroport (contracost, 15 euro/persoana) Zbor Barcelona-Madrid. Sosire la Madrid. Transfer aeroport hotel (contracost 15 euro/persoana). Vizita Madrid in zona Plaza Mayor – cea mai vibranta si importanta piata  din Madrid ce dateaza inca din sec XVI, superb restaurata – cu fermecatoarea Casa de la Panaderia si statuia de bronz a Regelui Filip al III-lea, piata unde au avut loc numeroase evenimente istorice si unde se comemoreaza si azi ziua San Isidro – protectorul Madridului ; Mercado de San Miguel imprejmuit de o constructie dantelata de fier forjat – o fermecatoare piata traditionala spaniola deschisa pana noaptea tarziu. Cazare Hotel 3* situat central in Madrid.

ZIUA 8 (23.03.2019, Sambata): Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala El Escorial + Tur de oras Madrid (plecare ora 09:00) ; El Escorial denumit si „a opta minune a lumii” sau „simfonie de piatra”, cea mai trainica mostenire lasata de Filip al II-lea supranumit si „Monarhul de Piatra”; Tur de oras Madrid: Plaza Espana cu statuile lui Don Quijote si Sancho Panza; Palatul Regal cu maiestuasele gradini Campo del Moro si cu Muzeul Real Armeria, Catedrala Nuestra Senora de Almudena sfintita de Papa Ioan Paul al II-lea, Plaza Oriente, Teatrul Regal, Gran Via, Plaza Cibeles, Puerta Alcala, Dupa turul de oras, vizita Muzeul Prado (bilet intrare inclus* – vezi conditii)  Cazare Hotel 3* situat central in Madrid.

ZIUA 9 (24.03.2019, Duminica): Mic dejun. Timp liber sau excursie  optionala Toledo – esenta Spaniei pe scurt, orasul adoptiv al lui El Greco – vizita Muzeul El Greco (bilet intrare inclus* – vezi conditii); centru cultural si istoric al provinciei La Mancha si al Spaniei. Cazare Hotel 3* situat central in Madrid.

ZIUA 10 (25.03.2019, Luni): Mic dejun.Vizita pietonala Madrid – muzee si palate celebre ; Muzeul Thyssen Bornemisza (bilet intrare inclus* – vezi conditii)  adapostit in Palacio de Villahermosa (cea mai importanta colectia de arta aflata in posesia baronului cu acelasi nume, acum aflat in patrimoniul statului spaniol) ; Palatul Regal din Madrid, (bilet intrare inclus* – vezi conditii), cunoscut și ca Palatul din Orient este reședința oficialǎ a Regelui Spaniei din Madrid și este singura reședința a Ceremoniilor de Stat; areo suprafata de 135.000 metri pătrați și  nu mai puti de 3418 de camere, fiind cel mai mare palat regal din Europa. Cazare Hotel 3* situat central in Madrid.

ZIUA 11 (26.03.2019, Marti): Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie. Transfer hotel aeroport (contracost 15 euro/persoana). Zbor Madrid-Bucuresti.

Orar informativ de zbor compania low cost:
16.03.2019 Bucuresti-Barcelona 08.50-11.10
22.03.2019 Barcelona-Madrid 17.00-18.20
26.03.2019 Madrid-Bucuresti 14.35-19.25

– bilet avion cursa directa low cost Bucuresti-Barcelona
– bilet avion cursa directa Barcelona-Madrid,
– bilet avion cursa directa low cost Madrid-Bucuresti;
– TAXE AEROPORT;
– 1 bagaj de mana mic/persoana;
– 1 bagaj de cala max 20kg/2 persoane;
– 6 nopti cazare cu mic dejun, loc in camera dubla standard Hotel Rialto 3*/similar, situat ultra-central in Barcelona,
– 4 nopti cazare cu mic dejun, loc in camera dubla standard Hotel 3*, situat central in Madrid,
– vizite in  Barcelona conform program;
– spectacol Fanatana Magica*, vezi conditii*
– vizite in Madrid conform program;
– Intrari incluse la MUZEUL PRADO, PALATUL REGAL din MADRID, MUZEUL THYSSEN BORNEMISZA si Muzeul El GRECO/TOLEDO* vezi conditii,
– Asistenta turistica in limba romana (ghid din partea agentiei) – grup minim 20 persoane inscrise.

 
*In zilele din programul turistic si la orele anuntate de agentie la inscriere, se poate intra, in anumite conditii, gratuit, la urmatoarele obiective turistice: Muzeul National de Arta al Cataluniei, Museu Picasso in Barcelona
*In zilele din programul turistic si la orele anuntate de agentie la inscriere, se poate intra, in anumite conditii, gratuit, la urmatoarele obiective turistice: MUZEUL PRADO, PALATUL REGAL din Madrid, MUZEUL THYSSEN BORNEMISZA si Muzeul El GRECO in Madrid

– transfer shuttle-bus aeroport-hotel sau hotel-aeroport, 15 euro/pers/drum, dus-intors, atat la Barcelona cat si la Madrid,
– servicii de catering (mancare si bautura de orice fel) in timpul zborului;
– tarif bagaj de cala suplimentar maxim 20 kg/bagaj: cca 70 euro dus intors ( in cazul in care 2 turisti cazati in aceiasi camera doresc bagaj de cala individual vor achita acest supliment),
– bilet de intrare la Sagrada Familia, Barcelona,
– excursii optionale conform program, Montserrat, Figueres si Girona, Carcassone, Toledo, El Escorial + Tur de oras Madrid,
– asigurare medicala si asigurare storno, recomandate de catre agentie;
– transportul public in orasele vizitate;
– taxa locala cca 1 euro/persoana/zi -se achita separat la receptia hotelului;
– orice alt serviciu necuprins la Servicii Incluse.

– AVANS 50 %  la inscriere,
– DIFERENTA cu 8 saptamani inainte de inceperea excursiei.
– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in  CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro

– Prezentul  program constituie anexa la contractul cu turistul,
*IMPORTANT!!!Va rugam sa consultati conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro buton dedicat.
– Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale SPANIEI, dar difera fata de normele din ROMANIA,
– Grup minim: 20 persoane.
– Supliment camera single : 380 euro/sejur,
*Excursiile optionale  se vor organiza cu minim 20 persoane platitoare,
*In zilele din programul turistic si la orele anuntate de agentie la inscriere, se poate intra, in anumite conditii, gratuit, la urmatoarele obiective turistice: Muzeul National de Arta al Cataluniei, Museu Picasso,
*In zilele din programul turistic si la orele anuntate de agentie la inscriere, se poate intra, in anumite conditii, gratuit, la urmatoarele obiective turistice: MUZEUL PRADO, PALATUL REGAL din Madrid, MUZEUL THISSEN BORNEMISZA si Muzeul El GRECO.   
* Persoanele ce doresc sa se inscrie in partaj cu alta persoana (dl/dna), pentru a beneficia de bagaj de cala intreg vor mai achita un supliment de cca 35 euro/pers fiecare!
*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru http://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Informatii aditionale

Pachete turstice

Grup organizat

Tara

Oras

Barcelona, Madrid

Transport

Avion

Categorie cazare

Hotel 3***

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BARCELONA si MADRID- MARTIE 2019”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *