Tel: 021 2102242

Costa del Sol- IUNIE 2019- Grup 1 -Oferta Epuizata!- Am pornit al 2-lea grup!

/Costa del Sol- IUNIE 2019- Grup 1 -Oferta Epuizata!- Am pornit al 2-lea grup!

Costa del Sol- IUNIE 2019- Grup 1 -Oferta Epuizata!- Am pornit al 2-lea grup!

O saptamana in Andaluzia pe Costa del Sol – Grup organizat –  8 zile – Iunie 2019 – Avion – Hotel 4* – Asistenta turistica – TAXE AEROPORT INCLUSE!

Taxele de aeroport sunt incluse in toate excursiile noastre!

 

Categorie:


Perioada: 07.06-14.06.2019

OFERTA EPUIZATA!- Am pornit al 2-lea grup perioada 08.06-15.06.2019!!!

Costa del Sol -Coasta Soarelui este o regiune formată din orase de coastă si comunităti din partea de vest a Málaga în sudul Spaniei, în comunitatea autonomă Andaluzia. Initial formată din asezări pescăresti linistite, regiunea a fost transformată radical în ultima parte a secolului al XX-lea într-o destinatie turistică de renume mondial, cu o aglomerare urbană aproape continuă de asezări si statiuni pe toată lungimea coastei.
E formată din zona aflată la vest de orasul Málaga si la est de granita cu provincia Cádiz, de-a lungul coastei Mediteranei. Include orasele Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Mijas, Marbella, San Pedro de Alcántara, Vélez-Málaga, Nerja, Torrox, Puerto Banús si Estepona.
Asezările din regiune datează din epoca bronzului, aceasta apartinând alternativ de numeroase popoare si culturi, precum fenicienii, cartaginezii, romanii, vandalii, vizigotii si maurii, înainte de Reconquista.
Formată initial din sate pescăresti, zona a intrat în circuitul turistic international odată cu anii 1950, devenind o destinatie populară printre turistii străini, atât pentru plajele sale, cât si pentru cultura sa.
Zona este puternic urbanizată, cu un cordon aproape continuu de clădiri de-a lungul coastei. Stilurile arhitecturale sunt un amestec de vile albe, joase, si clădiri foarte înalte, mai ales în statiunile turistice.

Ziua 1 – 07.06.2019: Intalnire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni),terminalul Plecari – la statuia de bronz, cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe  cursa cu destinatia Malaga. Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua 2 – 08.06.2019: Mic dejun.Timp liber la dispozitie. Pranz. Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua 3 – 09.06.2019:  Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Granada (minim 20 participanti) include si biletul de intrare la palatul Alhambra), oras situat la poalele muntilor Sierra Nevada: Palatul Alhambra de secol XIII, aflat in Patrimoniul UNESCO si strans legat de trecutul islamic al Andaluziei – resedinta sultanilor Nasrid; Palatul lui Carol al V-lea si Gradinile Generalife atasate  Alhambrei,de asemenea aflate in Patrimoniul UNESCO, locul de recreere a regilor mauri al Granadei; Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet). Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua 4 – 10.06.2019: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Cordoba (minim 20 participanti) : podul Roman, Cartierul Evreiesc (La Juderia) – cartier fascinant care dateaza din Evul Mediu, cu stradute inguste si vestigii ale populatiei evreiesti care a locuit in aceste locuri, Sinagoga, Moscheea – Catedrala, cel mai faimos monument din Cordoba construit in secolul VIII, in timpul dominatiei maure peste o moschee veche si care incorporeaza biserica Sf. Vincentiu. Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet). Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua 5 – 11.06.2019: Mic dejun. Excursie optionala Ronda- oras cu o asezare superba pe promontorii, deasupra raului Tejo, care desparte orasul nou de secol XV de orasul vechi care dateaza inca din perioada maura. Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet). Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua 6 – 12.06.2019: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Sevilia (minim 20 participanti), capitala Andaluziei:oras situat pe malurile raului Guadalquivir care imparte orasul in 2 parti, Piata Spaniei, plimbare in cartierul Santa Cruz (Sfanta Cruce) sau cartierul evreiesc, unul din cele mai frumoase locuri ale vechiului oras andaluz, Catedrala cu turnul Giralda (simbol al Seviliei)- a treia mare biserica din lume dupa Sf Petru din Roma si St. Paul din Londra. Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet).Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua 7 – 13.06.2019: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Gibraltar (minim 20 participanti): orasul inconjurat de ziduri, Punctul Europa si Grota St. Mihail; Stanca faimoasa a Gibraltarului de unde se pot contempla privelisti minunate ale Mediteranei, Spaniei si Marocului ; va puteti bucura de preturile duty-free la numeroase produse aflate pe Strada principala. Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet). Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua 8 – 14.06.2019: Mic dejun. Transfer hotel – aeroport. Zbor Malaga-Bucuresti.

ORAR DE ZBOR companie low cost Wizzair:
07.06.2019 BUCURESTI – MALAGA   15.10-18.25
14.06.2019 MALAGA – BUCURESTI  19.00-23.55

– bilet de avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti, zbor direct, cursa companie low cost;
– 1 bagaj de cala ( 20 kg) / 2 persoane;
– 1 bagaj de mana mic/persoana (dimensiuni 40x30x20 cm);
– TAXE AEROPORT;
– transfer aeroport-hotel-aeroport;
– 7 nopti cazare, loc in camera standard la hotel 4* situat pe Costa del Sol;
– PENSIUNE COMPLETA, cu bauturi incluse la dejun si la cina (250 ml apa si 250 ml vin), in cazul efectuarii unor excursii dejunul se poate lua la pachet;
– asistenta turistica in limba romana (ghid din partea agentiei).

– servicii de catering (mancare si bautura de orice fel) in timpul zborului la oricare din companiile aeriene lowcost: Wizzair, Blueair, etc.)
– Tarif bagaj de cala suplimentar: cca 75 euro dus intors, pentru 2 persoane,
– excursii optionale (Sevilla, Cordoba, Granada, Gibraltar, Ronda) ;
– asigurarea medicala si asigurarea storno optionale, recomandate de agentie ;
– intrarile la obiectivele turistice;
– taxa turistica locala se va plati de catre toti turistii care au peste varsta de 16 ani direct la receptia hotelului 1 euro/persoana/zi,
– alte servicii necuprinse la Servicii incluse.

– AVANS 400 euro/persoana LA INSCRIERE,
– DIFERENTA cu 8 saptamani inainte de data de plecare in excursie!
– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in  CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro

– IMPORTANT!!!Va rugam sa consultati conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro buton dedicat.
– GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru http://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Informatii si conditii de participare:

  • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil sau carte de identitate valabila.
  • In ultima zi de sejur camerele se vor elibera la ora 12:00. Solicitarile de check-out tarziu se vor adresa direct la receptia hotelului care va confirma sau infirma in functie de disponibilitate.
  • Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
  • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.
  • Clasificarea pe stele a unitatii de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Spania, iar facilitatile camerelor sunt conforme cu normele locale (normele din Spania nu sunt aceleasi cu cele din Romania).
  • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
  • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare sau un depozit pentru eventuale cheltuieli pe durata sejurului (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
  • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Total Reisen & Jagd Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv si ghidul local.
  • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Informatii aditionale

Pachete turstice

Grup organizat

Tara

Oras

Fuengirola

Transport

Avion

Categorie cazare

Hotel 4****