Tel: 021 2102242

LISABONA – NOIEMBRIE 2018 HOTEL 3*/4*

/LISABONA – NOIEMBRIE 2018 HOTEL 3*/4*

LISABONA – NOIEMBRIE 2018 HOTEL 3*/4*

475  375 

Lisabona – Grup Organizat – 5 zile INTREGI – Noiembrie 2018 – Oferta Speciala – Avion – Hotel 3*/4* situat central in Lisabona – Asistenta turistica – TAXE DE AEROPORT INCLUSE!

Taxele de aeroport sunt incluse in toate excursiile noastre!

Categorie:

Perioada: 03.11-07.11.2018

Pret Special HOTEL 3*: 375 euro/persoana/sejur,
*Pretul este valabil pentru primii 6 turisti inscrisi!

Pret standard HOTEL 3*: 475euro/persoana/sejur,

Pret Special HOTEL 4*: 515 euro/persoana/sejur,
*Pretul este valabil pentru primii 6 turisti inscrisi!

Pret standard HOTEL 4*: 625/persoana/sejur.

ZIUA I  (Sambata, 03.11.2018)Zbor Bucuresti-Lisabona cursa directa Tap Portugal de pe aeroportul Otopeni; decolare la ora 05.55.Sosire la Lisabona ora 08:25.Transfer + tur de oras Lisabona cca 4 ore (contracost transfer + tur oras 20 euro/persoana): Monasterio de Los Jeronimos – vizita bisericii, loc de incoronare al regilor Portugaliei, construita in stil arhitectonic manuelin, apoi continuam cu Turnul Belem, in acelasi stil manuelin, characteristic portughez, apoi Monumentul Descoperitorilor inchinat Epocii de Aur a Portugaliei; cartierul Alfama cu Catedrala Se si Biserica Sf. Anton, cartierul Baixa, Piata Rossio, raul Tejo. Cazare Hotel  3*situat central in Lisabona.

ZIUA II (Duminica, 04.11.2018)–Mic dejun. Timp liber sau excursie SINTRA+CABO da ROCA+CASCAIS/ESTORIL (cca 60 euro/persoana) –Palacio Nacional da SINTRA care mai este cunoscut si ca Palacio da Vila, cel mai bine pastrat palat regal din perioada medievala a tarii, primele atestari fiind din perioada maura; incepand cu primele dinastii ale natiunii, SINTRA a fost preferata de regii si reginele Portugaliei. Vom ajunge si in cel mai vestic punct din Europa – CABO da ROCA. De asemenea vom vizita una dintre faimoasele statiuni de la Oceanul Atlantic. CASCAIS/ESTORIL.Cazare Lisabona.

ZIUA III (Luni, 05.11.2018)Mic dejun. Dimineata timp liber sau excursie optionala OBIDOS – NAZARE – BATALHA- FATIMA (cca 60 euro/persoana).  Cazare Lisabona.

ZIUA IV (Marti, 06.11.2018)Mic dejun.Timp liber sau excursie optionala PORTO-al doilea oraş în mărime şi importanţă din Portugalia: se viziteaza centrul istoric (care datează din Evul Mediu) intrat în patrimoniul cultural mondial UNESCO : Catedrala, Gara Sao Bento (cu azulejos- placi ceramice din istoria Portugaliei si din viata de zi cu zi), Rua das Flores – artera pietonala incantatoare cu magazine si terase, Borsa, Casa Infantelui Henric Navigatorul,Cartierul Ribeira – Portul; Turnul si Biserica los Clerigos-turnul este emblem orasului, Mercado do Bolhao, Bilbioteca Lello, Biserica Carmo, Primaria, Piata Libertatii, Biserica Santa Catarina, Cafe Majestic, Biserica Sf. Iildefonso (65 euro/persoana; se va plati la Agentie). Cazare Lisabona.

ZIUA V  (Miercuri, 07.11.2018)Mic dejun. Vizita Lisabona(pietonal si cu transportul public): Piata Comertului, Arcul de Triumf, vizita celui mai vechi cartier al Lisabonei, cartierul ALFAMA (nume arab, desemnand cartierul cu izvoare termale)-amplasat la sud de castelul Sao Jorge, care este situat in varful celui mai inalt deal din LISABONA, prima constructie de secol XI,  iar dupa secolul XII devine palat regal.Sao Vicente de Fora si Panteonul Portugaliei, Piata de Antichitati – Feira da Ladra. Transfer hotel-aeroport (contracost, 10 euro/persoana). Imbarcare cursa directa LISABONA-BUCURESTI, zbor din Lisabona la ora 23.05 .

ORAR DE ZBOR CURSA TAP PORTUGAL:
BUCURESTI-LISABONA  05.50 – 08.25   
LISABONA-BUCURESTI  23.05 – 05.05
 

– bilet de avion Bucuresti – Lisabona – Bucuresti cursa directa Tap Portugal,
– TAXE DE AEROPORT,
– 1 bagaj de mana de 10 kg/persoana,
– 4 nopti de cazare la hotel 3*/4* situat central in Lisabona, loc in camera dubla standard;
– 4 mic dejun-uri,
– vizite in Lisabona conform program,
– asistenta turistica in limba romana (ghid din partea agentiei).

– 1 bagaj de cala de 20 kg: cca 60 euro, dus-intors,
– transfer aeroport + tur oras Lisabona 4 ore: 20 euro/pers,
– transfer hotel-aeroport: 10 euro/persoana,
– pretul biletelor de transport public,
– taxa locala, se achita la receptia hotelului ;
– excursii optionale;
– intrari muzee ;ghizi muzee,
– asigurare storno sau medicala-recomandate;
– orice alt serviciu necuprins la Servicii incluse.

  • PLATA AVANS 50%, iar restul cu 6 saptamani inaintea inceperii excursiei,
  • In cazul inscrierilor la “Pret Special”, sumele platite nu se restituie,
  • Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in CONTRACTUL-CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru totalreisen.ro

– Prezentul  program constituie anexa la contractul cu turistul,
*IMPORTANT!!!Va rugam sa consultati conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro buton dedicat.
– Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale PORTUGALIEI, dar difera fata de normele din ROMANIA,
– Grup minim: 20 persoane.
– Grupul pentru organizarea excursiilor optionale este de minim 15 persoane
– In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, camerele se elibereaza la ora 11:00.
– Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.
– Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in Lisabona, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului.
– GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru http://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Informatii aditionale

Pachete turstice

Grup organizat

Tara

Oras

Lisabona

Transport

Avion

Categorie cazare

Hotel 3***, Hotel 4****

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „LISABONA – NOIEMBRIE 2018 HOTEL 3*/4*”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *