Tel: 021 2102242

CIRCUIT SPANIA DE NORD – ESENTE TARI ! Ultreya!

/CIRCUIT SPANIA DE NORD – ESENTE TARI ! Ultreya!

CIRCUIT SPANIA DE NORD – ESENTE TARI ! Ultreya!

1.295  1.175 

Circuit Spania de Nord – Tara Bascilor – Cantabria – Asturia – Galicia – Navarra – El Camino– Grup Organizat – Oferta Speciala! TOATE EXCURSIILE SUNT INCLUSE IN PRET! 9 zile – Avion- Hoteluri 3*/4* – Asistenta Turistica – TAXE AEROPORT INCLUSE!

Categorie:

 

Perioada: 27.09-05.10.2019
HOTELURI SITUATE CENTRAL!

PRET SPECIAL: 1175 euro/pers/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE!
TOATE EXCURSIILE SUNT INCLUSE IN PRET!
*Pretul este valabil pentru urmatorii 4 turisti inscrisi!

PRET STANDARD: 1295 euro/pers/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE
TOATE EXCURSIILE SUNT INCLUSE IN PRET!
Supliment camera single: 285 euro/sejur

Nordul Spaniei inclus intr-un itinerariu inedit, interesant, este la fel de spectaculos ca si restul tarii, de o mare diversitate peisagistica si arhitecturala. Va invitam sa descoperiti: SalamancaOrasul aurit, unul dintre cele mai frumoase orase renascentiste din Europa, Oviedo – centrul spiritual si intelectual al Asturiei, cel mai vechi oras crestin al Spaniei, fiind frumoasa capitala asturiana cu miros de cidru;  Bilbao cel mai important oras al Tarii Bascilor, Santiago de Compostela capital a  pelerinajului crestin, Burgos – Orasul legendarului El Cid… limbi diverse, unice, catune maaagice, faleza sculptata de vanturi si mare  de la Platja d’As Catedrais si verdele muntelui… simfonia de piatra de la El Escorial… esenta Spaniei – Toledo si …. Madridul … deasupra lumii intregi…km 0 al Spaniei !!!

 Gustari tapas, tortillas insotite de un pahar de vin de Rioja…..

Ultreyae Suseya Santiago – vechi urari ale pelerinilor de pe El Camino (Drum Bun … catre Santiago de Compostella !)

SPANIA e mai frumoasa cu noi…  GARANTAT!

Ziua 1 – 27.09.2019: Plecare din Bucuresti. Zbor Bucuresti-Madrid (08.10-11.15 TAROM, orar informativ de zbor, ore locale). Deplasare cu autocarul Madrid-El Escorial-Segovia. Vizita El Escorial – apartinand Patrimoniului Mondial UNESCO: El Escorial denumit si „a opta minune a lumii” sau „simfonie de piatra”, cea mai trainica mostenire lasata de Filip al II-lea supranumit si „Monarhul de Piatra”, unde veti putea admira opere ale lui Tizian, El Greco, Velasquez etc. (nu este inclus biletul de intrare la Complexul Monastic El Escorial). Cazare Segovia.

Ziua 2 – 28.09.2019: Mic dejun. Vizita Segovia – cu un apeduct celebru din vremea Imparatului Traian, Patrimoniu UNESCO, unul din cele mai mari din lume. Vizita Avila –ce apartine patrimoniului UNESCO , oras medieval inconjurat de un zid de secol XII foarte bine conservat. Cazare Salamanca.

Ziua 3 – 29.09.2019: Mic dejun. Vizita Salamanca sau “La Ciudad dorada” (Orasul Aurit)- supranume provenit de la arhitectura renascentista, cu monumente cu aspect auriu, unul din cele mai vechi centre universitare din Spania, un oras renascentist deosebit, intregul oras fiind declarat patrimoniu mondial UNESCO. Plecare spre Santiago de Compostela, cu o scurta vizita Orense– oras ce pastreaza cu mandrie vestigiile unui pod roman, reconstruit in epoca medievala pentru pelerinii care mergeau spre Santiago si alte monumente din zona pietonala casco viejo (orasul vechi). Cazare Santiago de Compostela.

Ziua  4 – 30.09.2019:  Mic dejun. Vizita Santiago de Compostela unul dintre cele mai importante centre crestine de pelerinaj – capitala pelerinajului crestin; centrul istoric al orasului Santiago de Compostela a fost inscris in Patrimoniul UNESCO; catedrala ce adaposteste mormantul Sf. Ioan – patronul spriritual al Spaniei ; degustare de produse galitiene . Cazare Santiago de Compostela.

Ziua 5 – 01.10.2019: Mic dejun. Plecare spre Oviedo. Pe drum vizita Sargadelas- vizita atelier de portelan, cu obiecte traditionale de lut negru asturian; continuam deplasarea cu oprire la Ribadeo Platja d’As Catedrais (Plaja Catedralelor) o faleza inalta sculptata de vanturi si mare; Os Teixois – un catun magic, de interes etnografic, cu masinarii de sute de ani ce functioneaza cu ajutorul apei; in functie de timpul disponibil se va vizita si Taramundi – la un producator de branza, cu degustare. Cazare Oviedo.

Ziua 6 – 02.10.2019: Mic dejun. Vizita Oviedo – cel mai vechi oras crestin al Spaniei, frumoasa capitala asturiana cu miros de cidru: Casco Viejo (orasul vechi), unde se dezvăluie adevărata personalitate a orașului. Plecare spre San SebastianDonostia cu vizita pe drum a orasului Bilbao – cel mai important oras al Tarii Bascilor, denumit si Orasul Podurilor, cu locuitori vorbitori ai limbii unice euskera: tur de oras cu autocarul si oprire la muzeul Gugenheim – exterior (adevarata minune a arhitecturii moderne, care a primit premiul Pritzker pentru arhitectura). Cazare  Vitoria – Gasteiz, capitala provinciei Alava (Araba) si a comunitatii autonome spaniole Tara Bascilor.

Ziua 7 – 03.10.2019:  Mic dejun. Vizita  San Sebastian numit Donostia in limba basca – capitala celei mai mici provincii spaniole Guipuzcoa, o statiune situata pe coasta Atlanticului, in Golful Biscaya, cu aer frantuzesc dat de apropierea de Franta, fosta resedinta de vara belle – epoque a Reginei Maria Cristina in sec XIX, si totodata Capitala estivala a Spaniei: centrul vechi, cu restaurante unde puteti degusta traditionalele tapas; biserica gotica San Vincente, Muzeul San Telmo (fosta manastire dominicana de sec XVI); portul sportiv si pescaresc si vizita Burgos – unul din cele mai importante orase din nordul Spaniei, cu Catedrala impresionanta ce dateaza din sec XIII; tot aici, la Burgos, se afla si mormantul legendarului erou spaniol El Cid. Este si tinutul vestitelor vinuri rosii La Rioja. Cazare Burgos.

Ziua 8 –  04.10.2019: Mic dejun. Vizita Toledo – esenta Spaniei pe scurt, orasul adoptiv al lui cretanului El Greco; centru cultural si istoric al provinciei La Mancha si al intregii Spanii. Cazare Madrid.

Ziua 9 – 05.10.2019:  Mic dejun. Tur de oras cu autocarul Madrid, cu plecare la ora 10:00: Plaza Espana cu statuile lui Don Quijote si Sancho Panza; Palatul Regal cu maiestuasele gradini Campo del Moro si cu Muzeul Real Armeria, Catedrala Nuestra Senora de Almudena sfintita de Papa Ioan Paul al II-lea, Plaza Oriente, Teatrul Regal, Gran Via, Plaza Cibeles, Puerta Alcala, Puerta del Sol, piata populara a Madridului de sec XVII, kilometrul 0 al Spaniei. Transfer catre aeroport Madrid. Zbor Madrid-Bucuresti (22.15-02.10 WIZZAIR, orar informativ de zbor, ore locale ).

 

– Bilete avion Bucuresti-Madrid – Bucuresti; curse conform program TAROM + Wizzair,
– TAXE DE AEROPRT;
– 1 bagaj de mana de max 10 kg/persoana,
– 1 bagaj de cala de max 20 kg/persoana,
– Transport autocar spaniol pe teritoriul Spaniei, conform program,
– Transfer aeroport-hotel-aeroport;
– 5 nopti cazare, loc in camera dubla standard Hoteluri 4* situate central in: Segovia, Salamanca, Oviedo, Vitoria-Gasteiz si hotel situat semi-central in Madrid
– 3 nopti cazare, loc in camera dubla standard Hoteluri 3* situate central in Santiago de Compostela si Burgos;
– Masa mic dejun;
– Vizite conform program,
– Asistenta turistica (GHID SPANIOL AUTORIZAT DE LIMBA ROMANA PE TOATA PERIOADA PROGRAMULUI TURISTIC).

– Asigurare storno sau asigurare medicala -recomandate;
– Biletul de intrare la Complexul Monastic El Escorial- se va plati la agentie cu cel tarziu 2 luni inaintea plecarii
– Intrari la muzee/situri;
– Transport public in orasele vizitate (metroul, autobuzul etc) ;
– Orice alt serviciu neinclus la Servicii incluse.

– AVANS  LA INSCRIERE 50%,
– DIFERENTA cu 8 saptamani inainte de data de plecare in excursie;
– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in  CONTRACTUL-CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro
 

NOTA:
– IMPORTANT!!!Va rugam sa consultati conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro buton dedicat.
– Prezentul  program constituie anexa la contractul cu turistul,
– Hotelurile sunt clasificate conform normelor  interne ale SPANIEI, dar difera fata de normele din ROMANIA,
– Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea la destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).
– Grup minim: 20 persoane
– Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
– Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru  cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii.
– GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru http://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Informatii aditionale

Pachete turstice

Grup organizat

Tara

Oras

Burgos, Madrid, Oviedo, Ribadeo, Salamanca, San Sebastian, Santiago de Compostela, Saragadelos, Segovia, Taramundi, Toledo, Vitoria – Gasteiz

Transport

Avion

Categorie cazare

Hotel 3***, Hotel 4****

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CIRCUIT SPANIA DE NORD – ESENTE TARI ! Ultreya!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *