Calatorie Madeira, perla Atlanticului,  o insulă fermecătoare unde istoria întrețesută cu peisaje spectaculoase vă așteaptă. La TOTAL REISEN & JAGD, ne-am dedicat aducerii celor care  călătoresc cu noi, a unor experiențe memorabile în această destinație unică. Să pătrundem împreună în inima istoriei și să explorăm frumusețea naturală a Madeirei prin intermediul unor circuite turistice care vă vor transporta în trecut și vă vor purta în aventuri uimitoare.

Circuitul Madeira – O Incursiune în Istoria și Peisajele Uimitoare

Acest circuit promite o incursiune captivantă în timp și o explorare a peisajelor dramatice ale Madeirei. Vizitați capitala, Funchal, unde veți descoperi arhitectura colonială și veți explora celebrul târg de flori. La Muzeul Madeira, tainele istoriei insulei vă vor fi dezvăluite, iar traseele “Levadas”, un ingenios sistem de irigații construit de-a lungul secolelor, vă vor purta prin peisaje spectaculoase.

Circuitul Culinar și Vinicol Madeira

Madeira este cunoscută pentru bucătăria sa autentică și vinurile sale deosebite. Acest circuit vă va răsfăța simțurile cu delicii locale precum “espetada” (carne de porc marinată) și cu degustări de vinuri de Madeira, înconjurate de peisaje pitorești de vii.

Circuitul Aventurii și Naturii

Pentru iubitorii de natură și aventură, acest circuit este o comoară. Explorați peisaje montane impresionante, inclusiv Pico Ruivo, cel mai înalt vârf din Madeira. Pătrundeți în pădurea Laurissilva, un sit UNESCO, și călătoriți pe “levadas” pentru a descoperi frumusețea peisajelor rurale.

Circuitul Culturii și Tradițiilor Madeirei

Madeira are o cultură bogată și tradiții captivante. Acest circuit vă introduce în mijlocul acestor tradiții, cu vizite la ateliere de broderie și olărit, unde veți învăța despre meșteșugurile locale. Participați la un festival local pentru a experimenta dansurile și muzica tradițională.

Sarbatoarea Florilor si Parada Madeira 2024 (click aici), Revelionul in Madeira cu uimitoarele Focuri de artificii  sau Sarbatoarea Vinului in Madeira sunt programe cu traditie ale agentiei noastre, – va asteptam sa participati la aceste programe.

Contactați-ne

Pentru a rezerva un loc într-unul dintre aceste circuite fascinante din Madeira sau pentru a discuta opțiuni personalizate, nu ezitați să ne contactați:

Madeira vă așteaptă să o descoperiți, iar TOTAL REISEN & JAGD vă poate ajuta să vă creați propriile amintiri de neuitat în această insulă paradisiacă – Calatorie Madeira. Vă invităm să vă alăturați călătoriei noastre și să explorați istoria și frumusețea Madeirei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *