Tel: 021 2102242 facebook-icon

Circuit oferta Provence – Languedoc 2020

/Circuit oferta Provence – Languedoc 2020

Circuit oferta Provence – Languedoc 2020

By | 2020-06-11T17:34:29+03:00 ianuarie 26th, 2019|blog|0 Comments

Circuit oferta Provence – Languedoc 2020

BUCURIA DE A TRAI- PROVENCE – LANGUEDOC 2020 – Joie de vivre!

Cand spui PROVENCE spui idilic, unic, nemai intalnit, fermecator; spui VACANTAAA!
Una din cele mai spectaculoase regiuni ale Frantei, o feerie de peisaje mediteraneene, sate de piatra, carari pe dealuri cu lavanda, maslini, cicade… si cerul albastru te vor insoti pretutindeni. Pe langa cadrul natural si clima benefica, regiunea are si obiective turistice renumite: de la bai romane, anfiteatre si teatre romane, apeducte (Pont du Gard), poduri (Pont d’Avignon sau Pont Benezet). de asemenea veti putea admira orase vechi pastrate si conservate pentru incantarea ochiului si sufletului (Marsilia,  Orange, Nimes, Uzes, Arles orasul artistilor situat la gura Deltei Camargue, locul de varsare al Rhonului in Mediterana), pana la obiective moderne.

 
LANGUEDOC (limbaoc, termenul pentru “da” in dialectal galo-latin) tinutul unde a fost fondata miscarea occitana, care revendica recunoasterea specificitatii lingvistice si cultural, avand ca reprezentant de seama pe Frederic Mistral, castigator al premiului Nobel. Fie in arena, fie in delicioasa si suculenta boeuf a la gardienne, taurii din Languedoc sunt renumiti in intreaga lume. Cea mai mare pasiune a locuitorilor din zona sunt luptele cu tauri, aici au loc coride cu toreadori de cel mai inalt nivel si, de asemenea, celebrele curse camargheze (din zona Deltei Rhonului Camargue)…fermecator, nu?

Circuit oferta Provence – Languedoc 

Va multumim ca ati ales programul nostru si va invitam sa savurati PROVENCE–LANGUEDOC in 2020!
Provence-ul istoric, ţinutul câmpurilor de lavandă şi viţei de vie, al coridelor foarte iubite in sudul Frantei. Vacanta in Provence cu splendide comori romane şi medievale şi al unor aşezări rurale pitoreşti. «Toujors Provence». Titlul lui Peter Mayle – un englez indragostit de aceste locuri – este mai mult decât definitoriu.

«Provence pentru totdeauna». Pentru totdeauna în inima mea… si a ta !

Program de grup Provence-Languedoc 2020: click aici

Lasa un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate*

Selectați moneda dvs.
EUR Euro