Japonia in perspectiva

Japonia, țara cu o istorie bogată și o cultură fascinantă, este cunoscută atât pentru trecutul său plin de tradiții, cât și pentru tehnologia sa avansată. La TOTAL REISEN & JAGD, ne-am angajat să vă oferim o experiență de neuitat în această destinație captivantă. Vă invităm să vă alăturați nouă într-o călătorie în care trecutul și viitorul se împletesc, explorând circuitul nostru turistic în Japonia.

Circuitul Japonia – Descoperirea Patrimoniului Cultural și a Naturii Uimitoare

Acest circuit vă va purta într-o călătorie în lumea captivantă a Japoniei, unde veți avea ocazia să explorați moștenirea istorică și frumusețea naturală a țării. Vizitați Kyoto, un oraș cu temple și grădini tradiționale japoneze, și aflați despre istoria samurailor la Castelul Osaka. Urcați pe Muntele Fuji și bucurați-vă de o experiență autentică într-un onsen, baie termală japoneză tradițională.

Circuitul Culinar și Delicatese Japoneze

Japonia este renumită pentru bucătăria sa unică și delicioasă. Prin intermediul acestui circuit, veți avea ocazia să degustați sushi proaspăt, ramen autentic și alte specialități japoneze. Participați la ceremonia tradițională a ceaiului, dezvăluind secretele pregătirii acestei băuturi deosebite, benefice pentru intregul organism.

Circuitul Artelor și Culturii Japoneze

Cultura japoneză este una bogată, marcată de artă și tradiții unice. Vizitați teatrele kabuki și noh, care aduc la viață spectacole tradiționale japoneze. Explorați muzee și galerii de artă care găzduiesc opere uimitoare create de artiștii japonezi.

Circuitul Modernității Japoneze

În afara moștenirii sale istorice, Japonia este și un centru al tehnologiei de vârf. Acest circuit vă va oferi o incursiune în inovația modernă, oferind vizite în Tokyo, unde veți experimenta latura futuristă a orașului în cartiere precum Ginza și Akihabara, dar și în Turnul Tokyo Skytree, unde veți avea o panoramă uluitoare.

Contactați-ne

Pentru a vă rezerva un loc în acest circuit turistic plin de istorie și aventură în Japonia sau pentru a discuta opțiuni personalizate, sunteți invitați să ne contactați:

Japonia este o destinație unică, în care istoria și cultura se întâlnesc cu tehnologia modernă. Cu ajutorul TOTAL REISEN & JAGD, veți transforma călătoria într-o experiență specială, descoperind farmecul și diversitatea extraordinara a Japoniei.

Vă invităm să vă alăturați aventurii  alaturi de T🌎TAL REISEN intr-un peripluu de arome si culori ale toamnei japoneze … vom avea  un nou grup in septembrie 2024 – click aici pentru programul :

Circuit Japonia 2024 – Spectacolul toamnei japoneze

Te invitam sa cistesti si articolul Curiozitati si legende japoneze

TOTAL REISEN – rezervari on line

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *