Tel: 021 2102242 facebook-icon

Circuit Provence Languedoc Joi de Vivre 2023

/Circuit Provence Languedoc Joi de Vivre 2023

Circuit Provence Languedoc Joi de Vivre 2023

1.395  1.295 

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 7 evaluări ale clienților
(7 recenzii clienți)

Circuit Provence  Languedoc 2023 – 8 zile- Avion- Hotel  4* situat in centrul orasului istoric NIMES – Asistenta turistica si Taxe de aeroport

Circuit Provence Languedoc 2023 BUCURIA DE A TRAI – „JOIE DE VIVRE”

Circuit marca TOTAL REISEN: Marsilia, Nimes, Arles, Avignon, Orange, Pont du Gard, Narbone, Montpellier, Dela Rhonului, Les Baux de Provence, Les Alpilles, Aigues Mortes, Camargue, Delta Rhonului, Aix en Provence

Perioada 30.09-07.10.2023

 

Taxele de aeroport sunt incluse in toate excursiile noastre!

 

Circuit  Provence Languedoc 2023 – “Joie de vivre”!

Cand spui PROVENCE spui idilic, unic, nemaiintalnit, fermecator; spui VACANTAAA!

Una din cele mai spectaculoase regiuni ale Frantei, o feerie de peisaje mediteraneene, sate de piatra, carari pe dealuri cu lavanda, maslini, cicade… si cerul albastru te vor insoti pretutindeni. Pe langa cadrul natural si clima benefica, regiunea are si obiective turistice renumite: de la bai romane, anfiteatre si teatre romane, apeducte (Pont du Gard), poduri (Pont d’Avignon sau Pont Benezet)..

…orase vechi pastrate si conservate pentru incantarea ochiului si sufletului (Marsilia, Orange, Nimes, Uzes, Narbonne, Les Baux de Provence, Montpellier, Arles orasul artistilor situat la gura Deltei Camargue, locul de varsare al Rhonului in Mediterana), Canal du Midi, pana la obiective moderne.

Circuit  Provence Languedoc 2023

LANGUEDOC (limba oc, termenul pentru “da” in dialectal galo-latin) tinutul unde a fost fondata miscarea occitana, care revendica recunoasterea specificitatii lingvistice si culturale, avand ca reprezentant de seama pe Frederic Mistral, castigator al premiului Nobel. Fie in arena, fie in delicioasa si suculenta boeuf a la gardienne, taurii din Languedoc sunt renumiti in intreaga lume.

Cea mai mare pasiune a locuitorilor din zona sunt luptele cu tauri, aici au loc coride cu toreadori de cel mai inalt nivel si, de asemenea, celebrele curse camargheze cu tauri (din zona Deltei Rhonului Camargue)…fermecator, nu? In acest program va propunem cazarea chiar langa celebra arena de coride din Nimes, una dintre bijuteriile occitane…

Va multumim ca ati ales programul nostru si va invitam sa savurati circuitul Provence Languedoc in 2023!

Provence-ul istoric, ţinutul câmpurilor de lavandă şi viţei de vie, al coridelor foarte iubite in sudul Frantei. al unor splendide comori romane şi medievale şi al unor aşezări rurale pitoreşti. «Toujors Provence».

Titlul lui Peter Mayle – un englez indragostit de aceste locuri – este mai mult decât definitoriu.«Provence pentru totdeauna». Pentru totdeauna în inima mea… si a ta !

Circuit Preovence Languedoc Perioada: 30.09-07.10.2023

PRET special *: 1295 euro/persoana/sejur, loc in camera dubla, TAXE AEROPORT INCLUSE*

*pret valabil pentru primele 6 persoane inscrise

PRET standard : 1395 euro/persoana/sejur, loc in camera dubla, TAXE AEROPORT INCLUSE

Supliment camera single: 495 euro/sejur  

 

ZIUA I (Sambata– 30.09.2023): Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Otopeni (Statuia de bronz). Zbor direct din Bucuresti la ora 13.45 sosire, Marsilia ora 15.40. Transfer Marsilia-Nimes. Seara plimbare prin centrul istoric din Nimes impreuna cu insotitorul de grup: centrul istoric cu orasul vechi intemeiat de romani, Anfiteatrul Roman (care seamana cu Colloseumul din Roma si care astazi gazduieste coridele foarte iubite in aceasta zona si spectacole grandioase), Palatul de Justitie, fantana Nemausa. Cazare Hotel 4* situat ultracentral in Nimes.

ZIUA II (Duminica – 01.10.2023): Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Narbonne si Montpellier cu autocarul, insotitor de grup, plecare ora 09.00; cca 10 ore (pret 100 euro/persoana). Narbone capitala primei provincii romane in Galia, si port infloritor in perioada clasica si in Evul Mediu: vizita pe malul drept al canalului de la Robine (care leaga orasul de Canal du Midi), Place de l’Hotel de Ville, piata centrala a orasului unde in anul 1997 a fost descoperita o parte a drumului roman Via Domitia care lega Italia de Spania.

Montpellier: centrul istoric cu orasul vechi – Place de la Comedie, Opera. Cazare Hotel 4* situat ultracentral in Nimes.

ZIUA III (Luni – 02.10.2023): Mic dejun. Plecare ora 08.30 excursie cu autocarul Le Pont du Gard si Uzes cu autocarul, insotitor de grup, cca 6 ore: Le Pont du Gard– impunatorul apeduct roman (inalt de 47 m si lung de 270 m, parte dintr-un sistem de apeducte de 45km care alimenta cu apa orasul Nimes), ce reprezinta totodata emblema sudului Frantei; un exemplu de precizie si determinare specifica romanilor.

Uzes – un oras vechi minunat cocotat pe un deal, puteti admira sase turnuri medievale, cel mai fermecator fiind Tour Fenestrelle, acoperit cu ferestre, asemenator cu Turnul din Pisa, incorporate Catedralei construite mai tarziu; Place aus Herbes, Castelul le Duche, dominat de donjon sau Tour Bermonde.

Circuit  Provence Languedoc

Dupa-amiaza vizita Nimes, oras aflat la granita dintre Provence si Languedoc: oras intemeiat de romani in care s-au pastrat f. bine constructii importante precum Maison Carre (templu construit in secolul I, inspirat dupa templul lui Apollo din Roma, constructie romana extrem de bine conservata), muzeul de Arta Contemporana Carre d’Art asezat in oglinda fata de stravechea Maison Carre constructie a lui Norman Foster. Cazare Hotel 4* situat ultracentral in Nimes.

ZIUA IV (Marti – 03.10.2023): Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Avignon si Orange cu autocarul, insotitor de grup, plecare ora 09.00; cca 10 ore; (pret 100 euro/persoana). Avignon, resedinta papilor si antipapilor din Franta medievala: Palatul Papal si podurile de pe raul Rohne  (cel mai celebru dintre ele este Pont d’ Avignon- Podul Benezet). Orange: cel mai bine pastrat teatru roman si Arcul de Triunf, ambele aflate sub protectia UNESCO. Cazare Hotel 4* situat ultracentral in Nimes.

ZIUA V (Miercuri – 04.10.2023): Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Delta Rhonului – Camargue, Arles si Les Baux de Provence cu autocarul, insotitor de grup, plecare ora 08.30; cca  10 ore (pret 85 euro/persoana).

Vizita Aigues-Mortes construit ca port-fortareata de catre Ludovic al IX-lea in sec XIII, cetatea cu zidurile si turnurile masive au ramas intacte; plimbare cu vaporasul in Delta Carmargue cu oprire si intalnire cu gardienii un fel de cowboy camarguezi, care vor face o demonstratie a maiestriei lor in munca lor cu taurii negri de Camargue folositi la coridele din Arles si Nimes.

Circuit  Provence Languedoc

Caii albi salbatici ce pot fi zariti in aceasta plimbare sunt imagini romantice de neuitat!

Arles, denumit atat  Mica Roma cat si orasul artistilor, orasul care l-a inspirat pe Van Gogh (el pictand la Arles 200 de panze in doar 1 an) si l-a influentat puternic pe Picasso:

Place du Forum – Cafeneaua Van Gogh zugravita pentru a imita tabloul Café la Nuit, Biserica San Trophime (fosta Catedrala), Muzeul Reattu (colectia de arta ce cuprinde si opere de Picasso, Arena Romana –una dintre cele mai bine pastrate din afara Italiei, folosita si astazi pentru diverse spectacole (lupte cu tauri in stil provencal sau spaniol), Les Thermes de Constantin etc.

Mai multe informatii despre Delta Rhonului Camargue⇒ click aici

Les Baux de Provence: cetatea medievala fortificata, cu stradutele inguste si casele de piatra amintesc de trecutul infloritor al localitatii amplasate pe o stanca avand 900 m lungime si 200 m latime, la o altitudine de 245 m; citadela Chateau des Baux, Primaria Veche transformata in muzeul Santon, biserica Sf. Vincent etc. Veti trece si prin zona Les Alpilles – dealuri calcaroase ale micilor Alpi se inalta la doar 500 m, sierra in miniatura, cu privelisti dintre cele mai frumoase din Provence. Cazare Hotel 4* situat ultracentral in Nimes.

Circuit  Provence Languedoc

ZIUA VI (Joi – 05.10.2023): Mic dejun. Vizita Nimes: Catedrala Notre Dame et St Castor, Teatrul, Turnul cu Ceas, Parcul Jardins de la Fontaine (Gradinile Fantanii), aflat pe locul unor foste bai imperiale romane, cu Templul Dianei, Turnul cel Mare.

Apoi Maison Carre (templu construit in secolul I, inspirat dupa templul lui Apollo din Roma, constructie romana extrem de bine conservata), muzeul de Arta Contemporana Carre d’Art asezat in oglinda fata de stravechea Maison Carre constructie a lui Norman Foster.

De asemenea Nimes a fost orasul unde s-au nascut celebrii si popularii blugi denim…; intrari la muzee si Arena Romana din Nimes.  Cazare Hotel 4* situat ultracentral in Nimes.

ZIUA VII (Vineri – 06.10.2023): Mic dejun. Plecare catre Marsilia. Vizita Aix en Provence: Cours Mirabeau – bulevardul principal al orasului si loc de promenada, urmand vechea linie a zidurilor orasului ; braseria Deux Garcons construita in 1792, care i-a avut printre clienti pe Zola, Cezanne (care s-a nascut in Aix si a redat in picturile lui esenta provensala) si Hemingway; Hotel de la Ville, Catedrala Saint Sauveur, Cartierul Mazarin etc.

Vizita Marsilia, al 2-lea mare oras al Frantei: Fortul St. Jean, muzeul docurilor Romane, Muzeul de Arheologie, Fortul St.Nicolae, Primaria, Portul Vechi, Catedrala La Major, Opera, basilica Sf. Victor, Teatrul La Criee.  Cazare Hotel 4*situat ultracentral in Marsilia.

ZIUA VIII (Sambata – 07.10.2023): Mic dejun Zbor direct din Marsilia  ora 09.45. Sosire Bucuresti  13.20.

Circuit  Provence Languedoc – Orar zbor, ore locale:

30.09.2023 Bucuresti-Marsilia 13:45-15:40

07.10.2023 Marsilia -Bucuresti  09.45-13.20

 

– Bilet avion low cost Bucuresti- Marsilia-Bucuresti;

– TAXE AEROPORT;

– 1 bagaj de cala de max 20 kg/persoana,

– 1 bagaj de mana /persoana,

– transfer aeroport Marsilia–hotel in Nimes

transfer  hotel in Nimes – hotel in Marsilia

– transfer hotel din Marsilia– aeroport Marsilia,

– 6 nopti cazare cu mic dejun Hotel 4*, situat ultracentral in Nimes, loc in camera dubla standard/camera single standard conform oferta;

– 1 noapte cazare Hotel 4*, situat ultracentral in Marsilia, loc in camera dubla standard/camera single standard conform oferta;

–  Vizita pietonala Nimes cu insotitorul de grup,

– Excursie cu autocarul Pont du Gard si Uzes cu insotitorul de grup,

– Excursie cu autocarul Aix-en-Provence,

– Vizita pietonala Marsilia cu insotitorul de grup,

– Asistenta turistica in limba romana (ghid din partea agentiei).

– asigurare medicala si asigurare storno optionale, dar recomandate de agentie,

– transportul public in orasele vizitate,

– programe/excursii optionale,

– bilete de intrare la obiectivele turistice,

– taxa hoteliera;

– orice alt serviciu necuprins la Servicii incluse.

– AVANS 40 %  la inscriere,

– DIFERENTA cu 5 saptamani inainte de inceperea excursiei,

– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in  CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro.

– Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral;
– In cazul nerespectarii termenelor de plata, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARE:
-40% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

-50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 44-35 zile de zile inaintea de data plecarii;

-80% din pretul pachetului  de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 34-16 zile de zile inaintea de data plecarii;

-100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile calendaristice inaintea de data plecarii sau prin neprezentarea la program

*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru https://www.totalreisen.ro butoane dedicate.

– Prezentul  program constituie anexa la contractul cu calatorul,

–  Grup minim: 20 persoane; In situatia in care nu se realizeaza grupul minim pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Agentia isi rezerva dreptul de a schimba Hotelurile cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

-Grup minim excursii optionale 15 turisti;

– Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil; toti copiii au nevoie de pasaport!

– Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui calator sa permita intrarea/ iesirea in/pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa agentiei restituirea sumelor achitate.

– Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba si cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare gasiti pe site-ul www.politiadefrontiera.ro;
– Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
– tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

– Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;

– In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne, iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;

– Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 15 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti);

–  Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in tara de destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).

– Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, controale vamale.

–  Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei;

– Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 

Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale fiecarei tari, dar difera fata de normele din Romania;

– Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.

– Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii.

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

– In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, calatorul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;                                  

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;

– Deoarece toate tururile din program sunt in cea mai mare parte pietonale, acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Informatii aditionale

Pachete turistice

Grup organizat

Tara

Oras

Aigues Mortes, Aix en Provence, Arles, Avignon, Baux en Provence, Camargue, Garda, Marsilia, Montpellier, Narbone, Nimes, Orange

Categorie cazare

Hotel 4****

Transport

Avion

7 recenzii pentru Circuit Provence Languedoc Joi de Vivre 2023

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Eugenia Emi

  Provence Languedoc – este de neuitat excursia…
  Traseul gândit cu amănuntul.
  Mulțumesc!!!

 2. Mihaela Pintilescu – Total Reisen & Jagd

  Multumim pentru aprecieri, va mai asteptam cu drag!

 3. Evaluat la 5 stele din 5

  Elena Stoica

  Supervacanta – Provence cu TOTAL REISEN.
  MULTUMIM, MULTUMIM, MULTUMIM!

 4. Evaluat la 5 stele din 5

  Gina Simona Vasile

  Multumim pentru superba excursie oferita. Ati reusit sa ne oferiti multe clipe si locuri minunate, pline de o incaractura emotionala. Multumim! Brasovencele 😉

 5. Mihaela Pintilescu – Total Reisen & Jagd

  Gina Simona Vasile Și Ligia Valcu – cele mai simpatice brașovence , mulțumim pentru participare și va mai așteptăm cu drag 🤗🌎

 6. Evaluat la 5 stele din 5

  Mihaela Mihaila

  Ce frumos a fost circuitul Provence !
  Doamne ajuta sa avem si alte, multe astfel de bucurii !

 7. Evaluat la 5 stele din 5

  Eugenia si Dan Dumitru

  Va multumim pentru minunatul program Parfum de Provence Decembrie 2022, pentru organizare si atmosfera deosebita.
  Suntem nerabdatori sa repetam o asemenea experienta.
  Va uram sarbatori fericite, cu sanatate si bucurii.

 8. Mihaela Pintilescu – Total Reisen & Jagd

  Multumim si noi pentru participare si integrare in familia T🌎TAL REISEN.
  Va mai asteptam cu drag!
  Un An nou cu sanatate si bucurii!😘😘🌎

 9. Evaluat la 5 stele din 5

  Elena Petrascu

  A fost super excursia Provence-Occitania din Decembrie 2022.
  Voi mai repeta figura.
  Voi sunteți super, super!!

 10. Mihaela Pintilescu – Total Reisen & Jagd

  Ma bucur ca ti-a plăcut cu noi in Provence -una din cele mai spectaculoase regiuni ale Frantei, cu miros de lavanda,maslini, cicade usturoi si nu numai… !
  Te mai asteptam cu drag !🤗🌎

 11. Evaluat la 5 stele din 5

  Carmen Dumitru

  Dragii mei, ma bucur tare mult ca ne am cunoscut cu ocazia excursiei in Provence și ne a făcut o placere deosebita sa fim cu voi!
  O vacanta de excepție alături de oameni minunati!- Excursia Parfum de Provence decembrie 2022.

  Pana ne vom revedea va doresc din toată inima mea sărbători fericite pline de belșug și voie buna!🥰🥰🥰

 12. Mihaela Pintilescu – Total Reisen & Jagd

  Mulțumim pentru participare!
  Si noi ne bucurăm ca v-am cunoscut !
  Sarbatori fericite!🤗💝
  La Multi Ani 2024🌎

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vacanta Paste Italia
Selectați moneda dvs.
EUR Euro