Tel: 021 2102242 facebook-icon

Circuit Tirol – Salzkammergut- Zell am See- Autocar 10 zile August 2023

/Circuit Tirol – Salzkammergut- Zell am See- Autocar 10 zile August 2023

Circuit Tirol – Salzkammergut- Zell am See- Autocar 10 zile August 2023

1.575  1.475 

Circuit Tirol – Vacanta in INIMA ALPILOR AUSTRIECI: Circuit Tirol – Salzkammergut-Grossglockner- Zell am See- Grup Organizat, 10 zile AUTOCAR, August 2023 din care 5 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE  HOTEL 4* in KAPRUN- Zell am See – Asistenta turistica

Vacanta Tirol cu plecare GARANTATA!

Rezerva online

total reisentotal reisen

Circuit Tirol

Perioada valabilitate oferta: 20.08-29.08.2023

Pret special :  1475 EUR / persoana / sejur, loc in camera dubla*

*Pret valabil pentru urmatorii 4 turisti inscrisi!

Pret standard :  1575 EUR / persoana / sejur, loc in camera dubla

Supliment camera single:  725 EUR/sejur

Circuit Tirol

Ziua I – 20.08.2023, DUMINICA: Plecare din Bucuresti. Cazare Hotel 4*/3* , ARAD/UNGARIA.

Ziua II – 21.08.2023, LUNI: Mic dejun. Plecare spre Linz. Vizita Linz, al treilea oraș ca mărime al Austriei – odrasla Dunarii si a industriei: Piața Mare sau Piata Centrala care si-a pastrat dimensiunile inca din sec XIII, cu coloana Sfintei Treimi in mijloc si care aminteste de faptul ca orasul a scapat de invazia turca, de un incendiu si de ciuma la inceputul sec XVIII, primăria veche, Catedrala și Castelul construit in stil renascentist, edificiu lui Rudolf al II-lea (1604), care adaposteste azi Muzeul Regional al Austriei Superioare. Cazare Hotel 4*, situat in Linz.

Ziua III – 22.08.2023, MARTI:  Mic dejun. Se vizitează impresionanta regiune Salzkammergut, renumită pentru frumusețea lacurilor sale alpine. Traseul ne poarta pe langa  lacul Mondsee. Oprire pentru a admira panorama de pe malul lacului Attersee, cel mai mare lac din zonă, inconjurat de munti, avand apa foarte limpede, de culoare turcoaz, apoi vom face un popas în Bad Ischl, stațiunea preferată a Împărătesei Sissi.

Urmeaza vizita Hallstatt, cel mai vechi sat locuit din Europa, situat pe malul lacului Hallstätter See și considerat unul dintre cele mai frumoase și pitorești locuri din lume: cea mai veche mină de sare din lume, piațeta din centrul satului, biserica și muzeul. Continuam drumul catre Kaprun. Cina si cazare  Hotel 4*, Kaprun-Zell am See.

Circuit Tirol

Ziua IV- 23.08.2023, MIERCURI: Mic dejun. Excursie la lacurile de acumulare  de la altitudine mare – un “regat” al apelor si ghetarilor – veti calatori si cu cel mai mare lift inclinat (contracost sau card zonal) din Europa din Valea Kaprun catre o regiune muntoasa , bogata in ape alpine: lacuri adanci de culoare albastra asteapta sa le descoperiti, iar panoramele oferite catre lantul muntos Grossglockner sunt foarte spectaculoase (veti urca pana la altitdinea de 1200 m, prin tuneluri stancoase naturale, avand privelistea unei cascade).

Excursie la Krimml – cascada Krimml (intrare contra cost sau card zonal) cea mai mare din Europa (caderea de apa este senzationala!), a primit premiul de conservare din partea Consiliului Europei; situata in inima Parcului national Hohe Tauern cu o cadere de la 1470 m pana la 1090m. Vizita Muzeul Kaprun-contra cost sau card zonal (muzeul orasului, cuprinzand istoria milenara a orasului Kaprun- arheologie, turism, constructia lacurilor de acumulare; istoria vietii  rurale din Kaprun)Cina si cazare  Hotel 4*, Kaprun-Zell am See.

Circuit Tirol

Ziua V- 24.08.2023, JOI: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala pe soseaua alpina situata la cea mai mare inaltime Grossglockner (aflata la peste 2500 m altitudine) – una dintre cele mai fascinante sosele panoramice aflate la mare inaltime din Europa  si vizita Heiligenblut (85 euro/persoana, cca 10  ore).

Se pot admira toate formele de vegetatie si piscurile inzapezite. Grossglockner nu este doar cel mai inalt munte din Austria (3798 m), dar si unul din cele mai inalte piscuri din Alpi. Atentie! In aceasta zona temperatura coboara pana la cateva grade Celsius chiar si in miezul verii.

Vizita Heiligenblut am Grossglockner – biserica Sf. Vincent construita in stil gotic tarziu situat in Valea Tauern in mijocul unui peisaj montan magnific a carei silueta este acoperita de maiestoasa piramida a ghetarului Grossglockner.  Cina si cazare  Hotel 4*,  Kaprun-Zell am See.

Ziua VI- 25.08.2023, VINERI:  Mic dejun. Excursie cu autocar si telecabina la Kitzsteinhorn Kaprun(contra cost sau card zonal). Se poate urca cu telecabina pana la 2450 m sau pana la 3000 m cu un trenulet special. Vizita Zell am See, Perla Alpilor Austrieci – plimbare cu vaporasul  pe lacul Zell (contra cost sau card zonal) va ofera o imagine unica a romanticului oras Zell am See si a imprejurimilor muntoase inconjuratoare. Cina si cazare  Hotel 4*, Kaprun-Zell am See.

Circuit Tirol

Ziua VII – 26.08.2023, SAMBATA: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Innsbruck, capitala Tirolului – Kitzbuhel si Wattens (75 euro/pers, cca 11 ore): Kitzbuhel– celebra statiune tiroleza.

Innsbruck: Muzeul Ferdinandeum contine cea mai mare colectie de arta gotica din Austria, cu picturi din sec XIX si XX, arme si armuri medieval, Goldenes Dachl-Acoperisul de Aur, simbolul orasului Innsbruck, este construit din tablite de cupru suflate in aur, Hofkirche-Biserica Regala, Capela de Argint, care are o Madonna de argint- a fost construita in 1578 ca mormant al Arhiducelui Ferdinand II si al sotiei sale.

Vizita Muzeul Swarovski – Călătorie fabuloasă în lumea  Lumea  Cristalelor, un paradis pentru orice pasionat de calatorii, de la Wattens– vizitarea galeriilor Swarovski, muzeu construit sub forma unui uriaş cu ochi de cristal, din gura căruia se revarsă o mini-cascadă (Biletul de intrare se achita la fata locului cca 17 euro/pers, primind reduceri la cumparaturile efectuate in magazin) sau doar magazinul cu intrare gratuita (produsele de aici sunt cu cca 30% mai ieftine decat in magazine!).

Vizita  Muzeul auto Kaprun, intrare contracost sau card zonal (istoria vehiculelor din anii ’50 pana in ’70, “anii de boom economic”.  Cina si cazare  Hotel 4*, Kaprun-Zell am See.

Ziua VIII- 27.08.2023, DUMINICA: Mic dejun. Vizita Salzburg, orasul natal al lui Mozart: Casa Mozart, Domul, cetatea Salzburg, gradinile Mirabell. Cazare Hotel 3*, situat in zona Salzburg.

Circuit Tirol

Ziua IX  – 28.08.2023, LUNI: Mic dejun. Vizita Viena – orasul vechi: Ringstrasse cu Parlamentul, Universitatea, Primaria, Votivkirche, Burgtheater, Opera, Urania, fosta cladire a Ministerului de Razboi  si pietonala- Palatele Hofburg exterior si Catedrala Sf. Stefan. Cazare  Hotel 4* Arad.

Ziua X – 29.08.2023, MARTI: Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire Bucuresti seara.

Circuit Tirol

 

– Transport autocar licentiat 2* (WC, aer conditionat, monitor, bar- cafea in autocar, fara plata, la comanda; si surprize…surprize…surprize) ;

– 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel 4*/3*,  ARAD/Ungaria, loc in camera dubla /camera single  conform oferta,

– 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel 4*, situat in Linz, loc in camera dubla /camera single  conform oferta,

– 5 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE ( mic dejun si cina ) Hotel 4*, Kaprun-Zell am See, loc in camera dubla /camera single  conform oferta,

– 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel 3*, zona Salzburg, loc in camera dubla /camera single  conform oferta,

– 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel 4*, Arad, loc in camera dubla /camera single  conform oferta,

– vizita Salzburg,

– vizita Bad Ischl,

– vizita Hallstatt,

– transport cu autocarul  la zona de plecare pentru lacurile de acumulare suprapuse de pe Valea Kaprun (intrarea cu cardul zonal),

– transport autocar pana la baza Cascadei Krimml (intrarea cu cardul zonal),

– transport cu autocarul la telecabina Kitzsteinhorn Kaprun;

– vizita Linz,

– vizita Viena ,

– Asistenta turistica (ghid roman din partea agentiei).

– Asigurare storno sau asigurare medicala -recomandate;

– card zonal,

– Taxa de oras/statiune se va plati la receptia hotelului,

– Intrari la muzee/situri, altele fata de cele specificate ca fiind incluse in program,

– Transport public in orasele vizitate (metroul, autobuzul, trenul, telecabina etc) ;

– Programele optionale,

– Orice alt serviciu neinclus la Servicii incluse.

–  LA INSCRIERE 50% ;

– Plata diferentei cu 8 saptamani inainte de data plecarii in excursie!

– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in  CONTRACTUL-CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro

– Daca inscrierea intervine cu mai putin de 60 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral;
– In cazul nerespectarii termenelor de plata, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
-50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

-60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 59-45 zile de zile inaintea de data plecarii;

-80% din pretul pachetului  de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 44-35 zile de zile inaintea de data plecarii;

-100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 35 zile calendaristice inaintea de data plecarii sau prin neprezentarea la program;

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru http://www.totalreisen.ro butoane dedicate.

– Prezentul  program constituie anexa la contractul cu calatorul,

– Grup minim: 30 persoane; Pentru un grup intre 25- 29 persoane pretul se majoreaza cu 50 euro/persona; Pentru un grup intre 20- 24 persoane pretul se majoreaza cu 90 euro/personae

– Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport simplu electronic/pasaport temporar; toti copiii au nevoie de pasaport!

– Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui calator sa permita intrarea/ iesirea in/pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa agentiei restituirea sumelor achitate.

– Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba si cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare gasiti pe site-ul www.politiadefrontiera.ro;
– Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
– tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti),

–  Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in tara de destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).

– Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, controale vamale.

–  Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei;

– Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 

Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale fiecarei tari, dar difera fata de normele din Romania;

– Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.

-Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru  cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii;

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

– In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, calatorul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;                                         

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;

– Deoarece toate tururile din program sunt in cea mai mare parte pietonale, acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Informatii aditionale

Pachete turistice

Grup organizat

Tara

Oras

Bad Ischl, Hallstatt, Kaprun, Linz, Melk, Salzburg, Zell am See

Transport

Autocar

Categorie cazare

Hotel 3***, Hotel 4****

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Circuit Tirol – Salzkammergut- Zell am See- Autocar 10 zile August 2023”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vacanta Paste Italia
Selectați moneda dvs.
EUR Euro