Tel: 021 2102242 facebook-icon

Oferta vacanta Sejur Paris -Valea Loirei – Versailles – Iulie 2023

/Oferta vacanta Sejur Paris -Valea Loirei – Versailles – Iulie 2023

Oferta vacanta Sejur Paris -Valea Loirei – Versailles – Iulie 2023

995  895 

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 3 evaluări ale clienților
(3 recenzii clienți)

Oferta vacanta sejur  Paris- Castele Valea Loirei-Versailles – Grup Organizat – 6 zile – Iulie 2023  – Avion – Hotel 3*/4* central in Paris – Asistenta turistica (ghid Total Reisen) – TAXE AEROPORT INCLUSE!

Taxele de aeroport sunt incluse in toate excursiile noastre!

 

Rezerva online

 

total reisen
Sejur Paris
total reisen
Sejur Paris

Iubitorii de calatorii ar trebui sa faca un plan pentru a vizita frumosul oras Paris! Cea mai buna perioada a anului pentru a vizita Parisul este primavara, cand temperaturile sunt placute si se poate admira frumusetea orasului.

Inainte de a incepe un sejur in Paris, trebuie sa stii ca transportul public in oras este destul de bine dezvoltat. Exista mai multe tipuri de transport public precum metroul, autobuzele, RER (Reţeaua Express Regionala) si trenuri. Exista, de asemenea, o gama larga de carduri de transport public care sunt convenabile si economice.

Atunci cand calatoresti prin Paris, trebuie sa stii ca exista o multime de lucruri de vazut si de facut! Poti admira frumusetea arhitecturii si patrimoniul cultural pe strazile pariziene, poti explora muzeele si galeriile de arta, sau poti admira privelistea de la Turnul Eiffel. In plus, exista multe restaurante si cafenele in care sa te relaxezi si sa te bucuri de specialitatile culinare frantuzesti.

Sejur Paris – Valea Loirei – Versailles

AVION – 6 ZILE – HOTELURI CENTRALE in PARIS

11.07-16.07.2023

TAXE DE AEROPORT INCLUSE!

PRET special*: 895 eur/persoana/sejur, loc in camera dubla standard Hotel 3*

*Pret special valabil pentru urmatorii 4 inscrisi

Supliment SGL Hotel 3*: 295 eur/sejur, camera standard

PRET standard: 995 eur/persoana/sejur, loc in camera dubla standard Hotel 3*

 PRET special*: 1095 eur/persoana/sejur, loc in camera dubla standard  Hotel 4*

*Pret special valabil pentru urmatorii 4 inscrisi

Supliment SGL Hotel 4*: 550 eur/sejur, camera standard 4*,

PRET standard 4*: 1250 eur/persoana/sejur, loc in camera dubla standard Hotel 4*

ZIUA 1 (11.07.2023-Marti): Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni cu 3 ore inainte de decolare. Zbor direct Bucuresti-Paris. Transfer aeroport-hotel. Vizita  pietonala Paris: Marile Bulevarde – Grand Boulevards, Opera Garnier (opera veche), Biserica Madeleine, Rue Royale, Place de la Concorde, Place Vendome, fermecatoarea Sena, Champs Elisee, Petit Palais, Grand Palais, Musee de L’Orangerie. Cazare Hotel 3*/4*, situate central in Paris.

ZIUA 2 (12.07.2023-Miercuri): Mic dejun. Vizita pietonala Paris: cartierul Montmartre- cartierul Artistilor, Biserica Sacre Coeur, Place Pigalle, Moulin Rouge, Opera Garnier,  Centrul Georges Pompidou, celebra arteră comercială Rue Rivoli. După amiază, Tour Eiffel (cei care doresc pot urca pentru a admira o superba panorama a Parisului), Champ de Mars, Palatul Chaillot etc. Optional croaziera pe Sena cu Bateaux Mouches / Parisiennes. Cazare Hotel 3*/4*, situate central in Paris.

ZIUA 3 (13.07.2023-Joi):Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei  – cunoscuta si sub numele de Valea Regilor cu celebrele castele Chambord (cel mai mare castel de pe Valea Loirei, simbol al Renasterii italiene in Franta), Chennonceau (cel mai frumos dintre castele, denumit si Chateau des Dames) . Cazare Hotel 3*/4*, situate central in Paris.

ZIUA 4 (14.07.2023-Vineri): Mic dejun. Vizita Paris : Grădinile Tuilleries, Place de la Concorde, Place de L’Etoile, Conciergerie, Ile de la Cite- Notre Dame de Paris, Palatul de Justiţie, Ste Chapelle. După amiază, vizită la Muzeul Louvre (intrare optionala achizitionata in agentie). Cazare Hotel 3*/4*, situate central in Paris.

Sejur Paris – Valea Loirei – Versailles

ZIUA 5 (15.07.2023-Sambata): Mic dejun. Timp liber sau vizita optionala Palatul Regal Versailles (cu trenul, contra cost; biletul de intrare la Palatul Versailles va fi achitionat in agentie): Palatul Regal Versailles, resedinta regilor Frantei Ludovic al XIV-leaLudovic al XV-lea si Ludovic al XVI-lea. Acest castel se inscrie printre cele mai remarcabile monumente din Franta, nu numai prin frumusete, ci si prin prisma evenimentelor al caror teatru a fost. Cazare Hotel 3*/4*, situate central in Paris.

ZIUA 6 (16.07.2023-Duminica): Mic dejun. Timp liber. Transfer hotel-aeroport. Zbor direct Paris-Bucuresti,

Sejur Paris – Valea Loirei – Versailles

– bilet avion compania cursa regulata TAROM/AIR FRANCE Bucuresti-Paris-Bucuresti;

– TAXE AEROPORT;

– 1 bagaj de mana/ persoana;  dimensiuni maxime 55x 40x 20cm, max 8 kg,

– 1 bagaj de cala de max  23 KG/ persoana; – transfer aeroport-hotel -aeroport;

– 5 nopti cazare, loc in camera dubla standard/camera single standard, Hotel la alegere  3* / 4* situate  in centrul Parisului ; camerele  hotelului 3*, NU au frigider; cele de 4* AU frigider, seif si sunt mai mari;

-5  mic dejunuri;

-vizite  in Paris conform program,

– asistenta turistica in lb romana (ghid din partea agentiei).

– taxa locala-se achita la receptia hotelului;

– asigurare storno sau medicala, optionale, dar recomandate de catre agentie;

– biletele de intrare la obiectivele turistice;

– transportul public in orasele vizitate,

– excursii/programe optionale;

– ghizi locali, ghizi muzee;

– orice alt serviciu necuprins la Servicii Incluse.

– AVANS 50 %  la inscriere,

– DIFERENTA cu 8 saptamani inainte de inceperea excursiei,

– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in  CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro.

– Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral; – In cazul nerespectarii termenelor de plata, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Vacanta Paris CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

-40% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

-50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 44-35 zile de zile inaintea de data plecarii;

-80% din pretul pachetului  de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 34-16 zile de zile inaintea de data plecarii;

-100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile calendaristice inaintea de data plecarii sau prin neprezentarea la program

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

*Vacanta Paris IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru http://www.totalreisen.ro butoane dedicate.

– Prezentul  program constituie anexa la contractul cu calatorul,

– Grup minim 20 persoane;

– Pentru grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 40 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

– Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil; toti copiii au nevoie de pasaport! – Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui calator sa permita intrarea/ iesirea in/pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa agentiei restituirea sumelor achitate.

– Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba si cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare gasiti pe site-ul www.politiadefrontiera.ro;

– Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);

– tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

– Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana; – Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;

– In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne, iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion; – Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;

–  Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in tara de destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).

– Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, controale vamale.

–  Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei;

– Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;  – Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale fiecarei tari, dar difera fata de normele din Romania; – Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.

– Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii.

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

– In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, calatorul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua; 

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;

– Deoarece toate tururile din program sunt in cea mai mare parte pietonale, acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Informatii aditionale

Pachete turistice

Grup organizat

Tara

Oras

Paris

Transport

Avion

Categorie cazare

Hotel 3***

3 recenzii pentru Oferta vacanta Sejur Paris -Valea Loirei – Versailles – Iulie 2023

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Gherghina Cristea

  Buna ziua,

  La revenirea din excursia rezervata prin agentia dvs. am vrea sa va transmitem toate multumirile noastre pentru frumosul sejur in Paris.
  A fost totul minunat, excursiile optionale foarte bine organizate si serviciile de calitate

  Multumim mult si pentru alte ocazii va vom solicita oferte.
  Cu stima,
  Gherghina si Marin Cristea

 2. Evaluat la 5 stele din 5

  Doina Stanescu

  O EXCURSIE ABSOLUT SUPEEERBA!!!
  Multumesc, multumesc, multumesc!
  La buna vedere!

 3. Mihaela Pintilescu – Total Reisen & Jagd

  Multumim pentru aprecieri!
  Va asteptam cu drag si in alte excursii marca TOTAL REISEN!

 4. Evaluat la 5 stele din 5

  Lucica Marculescu

  O excursie minunata, de care ar trebui să se bucure toti iubitorii de arta, istorie și romantism.
  Recomand Parisul cu TOTAL REISEN...

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vacanta Paste Italia
Selectați moneda dvs.
EUR Euro