Blog Total Reisen

Provence, în inima Franței, reprezintă o destinație cu o istorie bogată și peisaje spectaculoase. La TOTAL REISEN & JAGD, suntem dedicați oferirii de experiențe turistice de neuitat în această regiune pitorească. Descoperiți istoria și cultura Provence-ului prin intermediul unor circuite turistice speciale care vă vor călători în timp și vă vor fascina cu frumusețea acestui colț de rai.

Provence: Circuitul Patrimoniului Istoric și Natural

Acest circuit vă duce într-o călătorie în care patrimoniul istoric se împletește cu peisajele naturale uimitoare ale Provence-ului. O vizită în orașele istorice Avignon și Arles, recunoscute pentru influența romană și pentru siturile UNESCO, vă va purta într-o aventură istorică de neuitat. De asemenea, veți admira câmpurile de lavandă înflorită și veți explora comorile istorice ale orașului Avignon, inclusiv impresionantul Palais des Papes.

Provence: Circuitul Culinare și Vinicole

Provence este cunoscută pentru bucatele sale delicioase și vinurile deosebite. Acest circuit vă oferă o incursiune culinară și vinicolă, în care veți gusta delicii locale precum ratatouille și vinuri rafinate, într-un decor pitoresc de poveste.

Provence: Circuitul Artelor și Culturii

Pentru iubitorii de artă și cultură, acest circuit este o adevărată încântare. Vizitați muzeul Fondation Vincent van Gogh din Arles, sursa de inspirație pentru multe dintre celebrele sale opere. Descoperiți istoria orașului Aix-en-Provence și a faimosului său loc de naștere, artistul Paul Cézanne.

Provence: Circuitul Castelului și Căilor Ferate

Acest circuit vă poartă prin frumusețea Provence-ului rural, oferind vizite la castele medievale impresionante și o plimbare scenică cu trenul prin Gorges du Verdon, cunoscut ca “Grand Canyon-ul Franței.”

Contactați-ne

Pentru a vă rezerva locuri în aceste captivante circuite turistice din Provence sau pentru a discuta opțiuni personalizate, suntem la dispoziția dvs.:

Provence vă așteaptă pentru a dezvălui istoria sa fascinantă și frumusețea sa uimitoare, iar TOTAL REISEN & JAGD este aici pentru a vă ghida în această aventură. Vă invităm să vă alăturați călătoriei noastre și să vă bucurați de farmecul Provence-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *