Tel: 021 2102242 facebook-icon

Roma – Harta obiective turistice

/Roma – Harta obiective turistice

Roma – Harta obiective turistice

By | 2021-09-23T13:28:41+03:00 septembrie 17th, 2021|blog|0 Comments

Roma Harta Obiective turistice – Fantasticul “Oras Etern”

Va punem la dispozitie o harta cu obiectivele turistice din Roma.

Va puteti orienta in Roma conform dorintelor Dvs!

Program de grup Roma 2022 –click aici

Roma Harta Obiective turistice

Roma este una dintre capitalele pe care le poți vizita în trei zile. Nu îți imagina că după o astfel de vacanță vei cunoaște toate secretele orașului, dar sigur te vei întoarce cu fotografii de la Colosseum, Forumul Roman, Panteon, Piața Navona, Fontana di Trevi și bilete de intrare pe care scrie Musei Vaticani (Muzeele Vaticanului) și Muzeele Capitoline.

Roma Harta Obiective turistice

Dacă timpul îți permite să petreci la Roma mai mult de cinci zile, îți recomandăm să pui pe listă și următoarele obiective: Villa Borghese, Villa Farnesina, Casa di Goethe, bisericile San Pietro in Vincoli și Santa Maria Maggiore, Circus Maximus, Castelul Sant’Angelo, Palatul Quirinal și Campo de’ Fiori.

Dacă îți dorești să te bucuri de imprejurimi și preferi pasul agale, scurtezi lista cu obiective astfel încât să te bucuri de farmecul străduțelor, de cafenelele unde poți savura caffè corretto sau caffè freddo și de atmosfera din piețele tradiționale, cum sunt cele din Campo de’ Fiori și Testaccio, unde poți gusta bollito, o (specialitate din carne de vită).

Lasa un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate*

Selectați moneda dvs.
EUR Euro